Ajankohtaista

Scandiwatch on Apu & Turva AT:n uusi Pohjoismaihin suunnattu brändimme, jota työstämme kattamaan koko kodin ja turvallisen asumisen tuoteperheen.

Ensimmäinen oma tuotebrändimme on Scandiwatch langattomat ovisilmäkamerat.

Paimiolainen Apu & Turva AT on kotona asumisen ja turvallisuuden apuvälineiden Tukkuedustaja. Apu ja Turva AT tuotteilla parannetaan erityisesti vajaakuntoisten, vanhusten ja lapsiperheiden arkea. Turvallisuus ja hyvinvointi ovat suuressa osassa myös yrityksissä, kunta ja Sotesektorilla ja kotitalouksissa tuotteidemme ja palvelujemme avulla. Toimimme myös hoiva- ja turvateknologia-alan projekteissa ja älykkään teknologian toimintaympäröistäissä.

Toimintaperiaatteena tuottaa jokaiselle sopivia tuotteita ja palveluita tuomaan asumiseen turva sekä poistamaan esteettömyyttä. Sekä olla osa avustetun asumisen tukena teknologian turvin, jotta kotona asuminen ikäihmisillä ja liikuntarajoitteisilla mahdollisestaan ja helpotetaan, ilman kallista laitosasumista. Siinä voittaa kaikki, niin yksilö, kuin yhteiskuntakin.

Erityisesti Isännöitsijät on otettava tässä huomioon sekä hoivarakennuttajat. Toimintaa ja yhteistyötä etsitään myös esteettömyysprojektien ja apuvälinetietokantojen kanssa. Pyrimme käyttäjä lähtöiseen ajatteluun tuotteissamme.

Myynti ja asennuspalvelun yhdistäminen luo asiakkaille täyden palvelun konseptin. Tähän asti olemme, vain tilanneet asennuspalvelun läheltä asiakasta yksittäistapauksissa. Nyt haemme pysyvämpää ratkaisua eri puolille Suomea.

Myynnistä ja asennuksesta kiinnostuneet tahot, ottakaa yhteyttä.

Tuotekoulutus ja opetus pohjalta rakennamme terveysteknologia-alojen projekteihin ja kouluihin turvateknologia tuotteiden koulutus projektia. Tämä on seuraava kehitysaskeleemme, johon haetaan yhteistyökumppaneita.

Tällä hetkellä tuomme yksinoikeudella ja omalla brändillä Suomeen, sekä Pohjoismaihin turvallisuusalan tuotteita, joita kehitetään yhteistyössä eri ammattikorkeakoulujen ja teknologiayritysten kanssa. Työ jatkuu, uusia yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä etsitään.

-Kunnat säästäisivät paljon, jos turvallisuutta lisättäisiin ja ongelmia ennaltaehkäistäisiin. Pidettäisiin huolta, että ihmiset pärjäävät kotona pitkään.

Seuraava päämäärä yritykselle onkin lähestyä julkista sektoria tuotteidensa kanssa.

Yrityksellämme on kontakteja avustetun asumisen turvaamista tukeviin projekteihin. Tämän kaltaisiin hyvinvointi teknologian projekteihin, sekä järjestöjen ja yritysten toimintaan olen ottanut osaa kutsuttuna asiantuntijana. Olen oman elämän kautta sopiva esittelijä kohderyhmille, joille näitä voi markkinoida. Siten olen yksi parhaista asiantuntijoista, sillä oman invaliditeettini ja käyttämäni turvateknologia tuotteet tuovat käyttäjälähtöisen näkökulman yksinoikeudella myytäviin tuotteisiin.

Keskitämme toimintamme pian yhteen verkkokauppaan useamman sijasta.

Pienennämme hieman valikoimaamme ja määrän sijasta panostamme laadukkaampiin tuotteisiin.

Lisätiedot:

Jörgen Hämäläinen
jj@scandiwatch.fi
info@apujaturva.fi
+358 400737428