LIIKETOIMINTA MYYTÄVÄNÄ. ERITTÄIN PIENELLÄ PÄÄOMALLA YRITTÄJÄKSI, SISÄLTÄEN MAAHANTUONTIOIKEUDET, VERKKOKAUPAN JA TUOTEBRÄNDIN.

Yrityksen tiedot:   Apu ja Turva AT

Myytävä yritys, Kohdekuvaus: Yritys keskittyy asumisen turvaamiseen tarjoamalla turvallisuustuotteita ja – palveluita.

Yritys keskittyy asumisen turvaamiseen tarjoamalla turvallisuustuotteita ja – palveluita.

Verkkokauppa uudelle brändille on jo pitkälle rakennettu, mutta uuden onnettomuuden tähden, rahat ovat yksinkertaisesti loppu ja toimintaa on yksin vaikeaa jatkaa liian pienen budjetin takia. Yrittäjän tapaturma pahensi tilannetta. 

Kauppa sisältää verkkokaupan, yrityksen FB-Sivut, varaston, maahantuontioikeudet ja tuotebrändin, joiden taustalla laadukas tuotevalikoima turvallisuus -tuotteita. Toimintaa voidaan laajentaa verkkokaupan avulla kaikkialle. Brändin mukainen oma domain – osoite.

Yritys on kuitenkin rakennettu siihen pisteeseen, että jatkajalla on paremmat edellytykset toiminnan jatkamiseen, kuin yksittäisellä liikuntarajoitteisella yrittäjällä.

Ensimmäinen oma tuotebrändimme oli Scandiwatch langattomat ovisilmäkamerat. Scandiwatch sähköskootterit ovat toinen uutuutemme, joista kannattaa rakentaa myyvimmät kärkituotteet.

Toiminnan muutoksen johdosta yritys myy turvallisuustuotteiden ja tarvikkeiden maahantuonnin ja verkkokaupan, tai hakee yhteistyötä ja mahdollisuutta päästä palkkasuhteeseen.

Kaupan kohde: Liiketoiminta, verkkokauppa, yrityksen FB sivut, maahantuontioikeudet, tuotebrändi ja varasto. Hintavaihtoehdot:


1. Koko toiminta: Liiketoiminta sisältää: verkkokauppa/domain osoitteet:
www.scandiwatch.fi  + www.scandiwatch.com + + Scandiwatch.fi FB sivut, maahantuontioikeudet, tuotebrändi. ja varasto, sisältää n.7 t. – 10 t. euron vaihto-omaisuuden (varasto) H. 9.940€

2. Samat kaikki, kuin vaihtoehdossa 1 + www.apujaturva.fi domain osoite + Apu ja Turva FB sivut kuuluvat myös kaupan sisältöön. Hp. yhteensä 14500€.

3. Koko toiminta sisältäen kaiken: Varasto kuuluu myös kauppaan, pois lukien 2 sähköskootteria, jotka ei kuulu kauppaan. H. 5000€ + 7% osuus uuden yrittäjän tuottamasta liikevaihdosta 6 vuoden ajan.

Yhteydenotot: Jörgen Hämäläinen, info@apujaturva.fi  +358400737428