);

Scandi-Watch Ovisilmäkamerat

Tuomme maahan yksinoikeudella Suomeen ja Pohjolaan Scandi-Watch ovisilmäkameroita.
Kaikki tuotteet ovat pian esillä sivuillamme. Tekniset tiedot näkyy liitekuvassa.

Huom. Etsimme jälleenmyyjiä sopimuksella, sekä eri-alojen osaajia ja yhteistyökumppaneita.

Apu ja Turva AT keskittyy pääasiassa vanhusten ja vammaisten kotona asumisen turvaamiseen turvallisuustuotteita ja palveluita tarjoamalla.

Tällä saralla apua tarvitsevien kuten vanhusväestön kasvaessa on paljon potentiaalia apu ja turvateknologian käyttöönottoa varten asiakaskunnan vain kasvaessa. Turvatuotteemme palvelee kuitenkin paljon laajempaakin asiakaskuntaa, kuten kunnat ja kotihoito, sekä yritykset, isännöitsijät ja yksityiset kotitaloudet.

Näillä laitteella saadaan puhe- ja kuvayhteys oven takana olijaan. Ovisilmäkamerat voivat myös valokuvata sisäänpyrkijän, joko automaattisesti, tai manuaalisesti. Ovisilmäkamerat auttavat tunnistamaan sisäänpyrkijän jo ennakolta. Langattomalla järjestelmällä voidaan kotisohvalta käsin varmistua tulijan henkilöllisyydestä. Rikosten ja varkauksien kohdistuessa juuri vähiten puolustuskyvyttämiin, niin on näillä turvatuotteilla ongelma ratkaistu.

Yleisesti kaikista ovisilmäkameroistamme:

Monissa malleissamme on pian saatavilla lisävarusteena myös ovenaukaisu kauko-ohjaimella, joka voidaan avata monitorin, kauko-ohjaimen, tai kännykän avulla.
Turvattomuuden tunteen lisääntyessä on hyvä nähdä sekä kysyä kuka on oven takana ennen sen avaamista.

Ovisilmäkamera on hyvä ratkaisu tunnistettaessa vierailijat. Laitteen suurelta näytöltä henkilöt näkyvät selvästi ja kameran laaja kuvakulma, useimmissa malleissa 170:n asteen kulma takaa etteivät tulijat jää huomaamatta.

Tuntuuko sinusta koskaan tältä?

Ihmettelen kun meillä soi monena iltana peräkkäin ovikello ja monta kertaa illassa. Inhottava tunne kun ei tiedä kuka on?

Pelottaako sinua, tai omaistasi oven aukaiseminen ilman että tiedät kuka ovesi takana on? Näillä laitteilla ongelma on ratkaistu! Voit pitää monitori osaa, vaikka sängyssä maatessasi. Laitteessa on automaattinen kuvanotto vierailijasta ja molemmin puoleinen puheyhteys jotta voit keskustella ja katsoa millä asialla henkilö on.

Tässä tuoteryhmässämme emme lähde kilpailemaan hinta edellä, vaan että tuotteet olisivat kestäviä, laadukkaita, monitoimisilla ominaisuuksilla eri käyttäjäryhmien tarkoituksiin.

Jaa linkki kaverillesi

Näytetään kaikki 6 tulosta