);

Scandiwatch-Skootterit

Scandiwatch sähköskootterit.

• Scandiwatch.fi – Turvatuotteet arkeesi

•Apu ja Turva AT on apu ja turva-alan yritys, joka tarjoaa asumisen turvaratkaisuja erityisesti liikuntarajoitteisille ja ikäihmisille. Turvallisuus ja hyvinvointi ovat suuressa osassa myös kunta ja sotesektorilla tuotteidemme ja palvelujemme avulla. Apu ja turvatuotteiden myynnin lisäksi panostamme jatkossa myös apuvälineiden ja palveluiden vuokraamiseen. Tuotteet ja palvelut auttavat asiakasta kodissaan ja kodin ulkopuolella.

•Olemme nyt lisäämässä sähkökäyttöiset Scandiwatch skootterit Scandiwatch brändin alle. Sähkökäyttöisten tuotteiden kysyntä vain kasvaa ja valitsemme kaikkein kilpailu kykyisimmät tuotteet brändimme alle. Sähköskoottereita käytetään liikkumisen apuvälineinä jo polkupyörän sijaan.

•Tuotteitamme voi ostaa, tai vuokrata yhdessä, tai erikseen invalidi-varustellun minibussin ja tarvittaessa kuljettajan kera, joka auttaa asiakasta kauppamatkoilla, tai teatteri ja kesäloma matkoilla. Kodista kauppaan mukaan tulevan kuljettajan kanssa, joka auttaa sinua kassien kanssa on helppoa ja turvallista asioida.

•Tämä palvelee paremmin asiakasta, niin ikäihmisiä, kuin liikuntarajoitteisia ihmisiä perustuen nykyisen invalidi-taksi järjestelmän joustamattomuuteen.

•Haluamme tuottaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen palvelu konseptin. Aluksi vuokraustoimintaa harjoitetaan siten, että asiakas hakee auton ja mahdollisen skootterin sen lisäksi Paimiosta.

•Lähiaikoina saamme mainitsemamme kuljettajan, joka toimii myös asiakkaan apuna varsinais-Suomen ja mahdollisesti Pääkaupunki sektoria myöden, jolloin kuljettaja voi myös hakea sinut kodistasi ja viedä asioille. Tämä alkaa jonkin ajan päästä..

•Laajennamme palvelumme kattamaan koko kodin turvatarpeet, sekä avustetun asumisen tukemiseen kokonaisvaltaisilla palveluilla.

. www.apujaturva.fi www.scandiwatch.fi

LUE TOIMINTAKERTOMUS PAINA TÄSTÄ: Scandiwatch toimintakertomus vuokra ja myyntitoiminnasta.

Näytetään kaikki 2 tulosta