);
Ale!

3-pyöräinen sähköskootteri Scandiwatch XB-200

1 299,00  1 199,00 

3-pyöräinen sähköskootteri Pieniin tiloihin sopiva ja näppärä pikku 3 pyörä sähkö skootteri. Tekee 360 asteen käännöksen lähes paikallaan. on säädettävissä 3:een eri nopeuteen. Max 35km/h ja matka yhdellä latauksella, jopa 45km riippuen mallista.Voit käyttää tuotetta seisten, tai istuen. Iroitettava istuinosa pikalukituksella. Sopii pieniin tiloihin, vieden vain vähän tilaa. Sopii moneen käyttöön. Saatavilla paljon lisävarusteita ja tukevampia penkkejä.
Scandiwatch XB-200 – Sähköskootteri. 500 watin harjaton kestomoottori.16 tuuman etu pyörä, ajtajan enimmäispaino on 180 kg Virtalukko avaimella, laturi mukana. Pieni varasto tuotteita on heti saatavilla. Isommat erät on saatavana vain tilaukseta ja toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Sähköskootterilla voidaan ajaa jalkakäytävällä, eikä vaadi kallista vakuutusta, eikä mopokorttia. Nopeus on säädettävissä.  Tällä moottorilla noin 35-40km/h. Max 45 km/h. nopeus..Nopeutta voidaan myös rajoittaa haluttuun nopeuteen.

Lue allaolevasta linkistä lisää:

Scandiwatch sähkökäyttöiset skootterit nyt brändimme alle.

Katso videolinkki:

Scandiwatch XB-200 Sähköskootteri

Huomio! Pystymme tarjoamaan edullisemmat hinnat, kuin jopa osa maailman suurimmista verkkokaupoita tarjoaa vastaavanlaisista tuotteista. Tämä onnistuu vain, kun tilaamme tuotteet osissa, kuten Ikean kirjahyllyt myydään. Kokoamme ne toki puolestanne, jos sitä pyydätte. Tämä hintaan 79€. Muuten tuotteet lähetetään osina itse koottavaksi. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan tämän ehdon tilatesanne skootteria. Kuljetamme tuotteen asiakkaalle hintaan7,90€ 150km:in sisällä Paimiosta. Pidemmät kuljetukset lähetämme kuljetusliikkeen toimitettavaksi. Tällöin toimituksen hinta veloitetaan erikseen.

Kuvaus

3-pyöräinen sähköskootteri Pieniin tiloihin sopiva ja näppärä pikku 3 pyörä sähkö skootteri. Tekee 360 asteen käännöksen lähes paikallaan.  on säädettävissä 3:een eri nopeuteen. Max 35km/h ja matka yhdellä latauksella, jopa 45km riippuen mallista. Voit käyttää tuotetta seisten, tai istuen. Iroitettava istuinosa pikalukituksella. Sopii pieniin tiloihin, vieden vain vähän tilaa. Sopii moneen käyttöön. Saatavilla paljon lisävarusteita ja tukevampia penkkejä.
Scandiwatch XB-200 – Sähköskootteri. 500 watin moottori. 16 tuuman etu pyörä, ajtajan enimmäispaino on 200kg Virtalukko avaimella, laturi mukana.  Pieni varasto tuotteita on heti saatavilla. Isommat erät on saatavana vain tilaukseta ja toimitusaika on noin 2-5 viikkoa. Sähköskootterilla voidaan ajaa jalkakäytävällä, eikä vaadi kallista vakuutusta, eikä mopokorttia. Nopeus tällä moottorilla on säädettävissä. Max 45 km/h. Nopeutta voidaan myös rajoittaa haluttuun nopeuteen, erilliesen rajoittimen avulla.

Taakse, sekä eteen saa myös käytännöllisen ostos korin.

Tässä paremmassa mallissa akku on jalkatilan alla
antaen jaloille enemmän tilaa, sekä tekee
siirtymisen kulkuneuvoon helpommaksi.
Isommat renkaat ja muut tehokkaammat
ominaisuudet sallivat tuotteen käytön myös
hieman huonompi kuntoisilla teillä.

Kesärenkaat liukuvat kuitenkin jäällä ym. Silloin tarvitaan toisenlaisia renkaita.

Tuotteen kuvaus:

Moottori: 500W harjaton moottori kestomoottori.
Patteri: 48V 20A llithiumakku. Avaimella kätevästi pois otettavissa. Tämä ominaisuus tulee seuaavaan tuote-erään piakkoin.
Lataus aika: 4-5H
Laturi: 110-240V
Nopeus: Max 45 km/h. riippuen tehoista. Tällä moottorilla ja lithium akulla noin. 35-40. 3 vaihdetta eteenpäin ja peruutusvaihde.
Max paino: 180KG
Ajo matka: 30-55km matka riippuu nopeudesta, maastosta ja painosta ym.
Runko: Korkea vetolujuista metallia
Renkaat: Edessä 16 tuumaa (40 cm), Takana 12 tuumaa (30 cm)
Istuin: Leveä istuin selkätuella
Jarrut: Edessä rumpu jarru ja takana levyjarru
Valot: Edessä led valo  ja takana jarruvalot:
Erityistä: 3 eri vaidetta eteenpäin ja peruutus nappi

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3-pyöräinen sähköskootteri Scandiwatch XB-200”