);

GPS puhelin, paikannin

249,00 

GPS Puhelin, paikannin. Puhelin paikannin ja kaatumisen tunnistin SPH301 – 1000mAh. Pitkäestoinen akku.Tämä tuote on tilaustavara. Toistaiseksi Englanninkielinen ohje. Suomenkielinen ohje on tulossa.Paikanninpuhelin tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen ratkaisun henkilön tai kohteen seurantaan ja paikantamiseen. Tämä loistava tuotepaketti sisältää GPS laitteen ja karttapalvelun. Voit seurata GPS:n haltijaa reaaliajassa kartalta.Monet käyttävät GPS laiteteta pelkästään paikantamiseen. Laitetta voi käyttää kuitenkin tarvittaessa myös GSM puhelimena. Laitteessa olevien neljän soittopainikkeen + SOS napin avulla avun kutsuminen on helppoa hätätilanteessa. Laitteella voi myös vastaanottaa puheluita. Yksinkertainen tuote, jota on helppo käyttää.

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): SPH301 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SPH301  Puhelin paikannin ja kaatumisen tunnistin – 1000mAh. Pitkäestoinen akku.

Tämä tuote on tilaustavara. Toistaiseksi Englanninkielinen ohje. Suomenkielinen ohje on tulossa.

Paikanninpuhelin tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen ratkaisun henkilön tai kohteen seurantaan ja paikantamiseen. Tämä loistava tuotepaketti sisältää GPS laitteen ja karttapalvelun. Voit seurata GPS:n haltijaa reaaliajassa kartalta.

Monet käyttävät GPS laiteteta pelkästään paikantamiseen. Laitetta voi käyttää kuitenkin tarvittaessa myös GSM puhelimena. Laitteessa olevien neljän soittopainikkeen + SOS napin avulla avun kutsuminen on helppoa hätätilanteessa. Laitteella voi myös vastaanottaa puheluita. Yksinkertainen tuote, jota on helppo käyttää.

Kunnille

Miksi kunnan, tai kotihoidon/ yksityisen kannattaa ottaa GPS seuranta käyttöön, tai uudella teknikalla varustettu GSM-turvapuhelin?

GPS paikantimen avulla muistisairaan kotihoidon riskiä pienennetään merkittävästi. Palvelun avulla fyysisesti vielä hyväkuntoinen muistisairas voi liikkua vapaammin ja turvallisemmin. Palvelu tukee tavoitetta että kodissa pystytään asumaan mahdollisimman pitkään. Samoin hyväkuntoinen muistisairas myös pysyy hyvässä kunnossa kun hänellä on mahdollisuus liikkua. Monesti turvattoman liikkumisen riski pakottaa asumismuodon muutokseen ja tiukan valvonnan alle. Rajoitettu liikkuminen palvelutalossa voi romahduttaa fyysisen kunnon sekä aiheuttaa myös käytöshäiriöitä.

Miljoonien eurojen säästöt kunnalle?

Eräs kunta, noin 9000 asukkaan pieni paikkakunta, säästää 4,5 miljoonan euron investoinnin 30 paikkaiseen palvelutaloon. Tämän sen vuoksi, että GPS-palvelun avulla he pystyvät hoitamaan joustavammin ja merkittävästi pienemmällä riskillä muistisairaita kodeissaan omais- ja kotihoidon turvin. Lisäksi kotihoidon kustannus on pienempi kuin esim. ostettava palveluasumispaikka.

Palvelu tuottaa myös monille kunnille säästöä koska turvattoman liikkumisen riski vähenee ja näin voidaan asua jopa pidempään kotona, mikä on palveluasumista edullisempaa.

Tutkimukset vahvistavat hyödyt muistisairaille ja heidän hoivatahoilleen

Tukijoiden mukaan paras hyöty palvelusta tulee fyysisesti vielä hyväkuntoiselle muistisairaalle. Paras tilanne on kun palvelu otetaan käyttöön riittävän ajoissa, jolloin muistisairas myös itse ymmärtää asian merkityksen itselleen ja lähimmäisilleen. Palvelun hyöty on suurimmillaan silloin kun turvattoman liikkumisen riski on suurimmillaan sairauden keskivaikeassa vaiheessa. Tällöin voi olla vaikeampaa ottaa palvelu käyttöön kun sairauden alkuvaiheessa.

Helppo käyttää ja hankkia

Tuotteen hankkiminen kunnan kotihoidon asiakkaalle on yhtä helppoa kuin kuluttajan itse hankkia. Tilata voi sivustomme kautta sekä tulemme mielellään esittelemään tuotteitamme.

Tuotteen voi maksaa joko kunta tai kuluttaja itse, jolloin hänellä on oikeus hakea Kelan eläkkeensaajan hoitotukea kuluihin.

GPS-paikantimista ja -turvapuhelimista. Lähes kaikki muut kilpailijat ovat rakentaneet paikantimista järjestelmän, että paikannus tapahtuu erityisen valvomon kautta eikä suoraan omaisille ,tai kotihoidolle jolloin palveluntuottaja voi ottaa siitäkin kuukausimaksuja. Me tuotamme tiedon heti niille jotka sitä tarvitsevat, ilman välikäsiä. Sama turvapuhelimen kanssa joka meillä on kuukausimaksuton ja johon meidän mallin kanssa on liitettävissä kaikki aluetunnistus vahdit ja liesivahdit ja kaikki ilman kuukausikuluja.

Tämä on hyvä kilpailuetu, kun kilpailemme kuntien ja palvelutalojen kanssa sopimuksista, sillä jo hinnat ovat kilpailijoilla korkeammat kuin meillä ja kun meillä ei ole kuukausimaksuja, niin tämä vain lisää käyttäjäystävällisyyttä.

Perinteiset turvapuhelin palvelut uudella tekniikalla Lisäksi pystymme tarjoamaan GSM-turvapuhelimet, joihin pystyy liittämään jopa useita eri päätelaitteita ja valvonta-antureita. Tulevaisuudessa voimme jatkossa rakentaa ja hoitaa myös hälytysvalvonnan yhteistyökumppanin palveluja käyttäen. Kysy lisää. Tilapäisesti  vielä Englanninkilinen ohje. Käännöstä tehdään pian.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GPS puhelin, paikannin”