);

Langaton ovisilmäkamera SW-3503

195,00 

Langaton ovisilmäkamera valokuvaava puheyhteydellä. Laatutuote kestää pitkään. Suosittelemme. Nyt tarjouksessa hyvä malli.Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain. (ilman lukitusjärjestelmää)
Omakotitaloon ja rivitaloon parhaiten soveltuva malli.

Tuotetunnus (SKU): SW-3503 Osasto:

Kuvaus

Langaton ovisilmäkamera valokuvaava puheyhteydellä. Laatutuote kestää pitkään. Suosittelemme. Nyt tarjouksessa hyvä malli. Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain. (ilman lukitusjärjestelmää)

Omakotitaloon ja rivitaloon parhaiten soveltuva malli.

Ovikello-toiminto : KYLLÄ

Molemminpuolinen puheyhteys: KYLLÄ Kamerassa pimeänäköominaisuus: KYLLÄ Tallentaa 160 viimeistä vierailijaa Sateenkestävä kamera: KYLLÄ Hälytystoiminto ja ääni- ja videolähetys: KYLLÄ

Tuote on langaton, ja  voit asentaa sen makuuhuoneeseen, tai toimiston takahuoneistoon  ja voit valvoa kulkuliikennettäLisävarusteena laitteeseen voidaan asentaa sähköinen ovenavaus, jolla voit avata oven vaikka sängystä käsin.

Tuotteen peruskäyttö on varsin helppoa, painat vain yhtä nappia ja näet tulijan.

Laitteen hyödyt:

– Tie turvalliseen elämään, sillä mikäli sinulle tai kodillesi käy jotain ikävää, niin kuva todistaa kuka on      aiheuttanut sinulle häiriötä tai muuta vahinkoa. – Käyttö ja asennus yksinkertaista – Lapset jos ovat yksin kotona ja ovat liian lyhyitä katsomaan tavallisesta ovisilmästä, voivat nähdä nyt      turvallisesti kuka oven takana on, sillä näytön voi asentaa mille korkeudelle tahansa.

Toistaiseksi tuotetta ei ole varastossa, joten tilauksesta tuotteen saapumiseen kestää noin. viikon.

Mikäli haluat tuotteen normihintaa halvemmalla, niin tilausaika on noin. 3-4 viikkoa.

Kysele erikseen alehintaa, jos hitaampi kuljetus ei sinua haittaa.

Monitori on 3,5 tuumaa. Erikseen myydään 7 tuuman monitoria.

Huom! Tuote sisältää vain yhden monitorin ja ulkoyksikön kameralla ja painikellolla ym. Erikseen on tilattavissa lisää monitoreja, tai ovikameroita.

Tavallisen ovisilmän taakse on helppo piiloutua, mutta kuvanäytöllisessä ovisilmässä kuvakulman aste on 170, eikä oven sivuun pääse piiloon, myös heikkonäköisille hyvä laite.  Isolla näytöllä oven takana oleva henkilö näkyy selvästi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Langaton ovisilmäkamera SW-3503”