);

Langaton ovisilmäkamera SW-3504

239,00 

Langaton ovisilmäkamera SW-3504 valokuvaava puheyhteydellä. Laatutuote kestää pitkään. Tuote on langaton, ja voit asentaa sen makuuhuoneeseen, tai toimiston takahuoneistoon ja voit huomaamatta valvoa kulkuliikennettä. Lisävarusteena laitteeseen voidaan asentaa sähköinen ovenavaus, jolla voit avata oven kotisohvaltasi, tai toimiston pöydän takaa. Laatutuote, kestää pitkään. Nyt tarjouksessa hyvä malli. Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain. Omakotitaloon ja rivitaloon parhaiten soveltuva malli. Iso 7 tuuman monitori. Nyt tarjouksessa hyvä malli.Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain.

Kuvaus

Langaton ovisilmäkamera SW-3504 valokuvaava puheyhteydellä. Laatutuote kestää pitkään. Tuote on langaton, ja  voit asentaa sen makuuhuoneeseen, tai toimiston takahuoneistoon  ja voit huomaamatta valvoa kulkuliikennettäLisävarusteena laitteeseen voidaan asentaa sähköinen ovenavaus, jolla voit avata oven kotisohvaltasi, tai toimiston pöydän takaa. Laatutuote, kestää pitkään. Nyt tarjouksessa hyvä malli.Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain.

Omakotitaloon ja rivitaloon parhaiten soveltuva malli.

Iso 7 tuuman monitori. Nyt tarjouksessa hyvä malli.Lisävarusteena kaupanpäälle ovenavausohjain.

Ovikello-toiminto : KYLLÄ

Molemminpuolinen puheyhteys: KYLLÄ Kamerassa pimeänäköominaisuus: KYLLÄ Tallentaa 160 viimeistä vierailijaa Sateenkestävä kamera: KYLLÄ Hälytystoiminto ja ääni- ja videolähetys: KYLLÄ

Tuotteen peruskäyttö on varsin helppoa, painat vain yhtä nappia ja näet tulijan.

Laitteen hyödyt:

– Tie turvalliseen elämään, sillä mikäli sinulle tai kodillesi käy jotain ikävää, niin kuva todistaa kuka on      aiheuttanut sinulle häiriötä tai muuta vahinkoa. – Käyttö ja asennus yksinkertaista – Lapset jos ovat yksin kotona ja ovat liian lyhyitä katsomaan tavallisesta ovisilmästä, voivat nähdä nyt      turvallisesti kuka oven takana on, sillä näytön voi asentaa mille korkeudelle tahansa.

Tavallisen ovisilmän taakse on helppo piiloutua, mutta kuvanäytöllisessä ovisilmässä kuvakulman aste on 170, eikä oven sivuun pääse piiloon, myös heikkonäköisille hyvä laite.  Isolla näytöllä oven takana oleva henkilö näkyy selvästi.

Monitori on 7 tuumaa. Erikseen myydään halvempaa 3,5 tuuman monitoria.

Huom! Tuote sisältää vain yhden monitorin ja ulkoyksikön kameralla ja painikellolla ym. Erikseen tilattavissa lisää monitoreja, tai ovikameraa.

Toistaiseksi tuotetta ei ole varastossa, joten tilauksesta tuotteen saapumiseen kestää noin. viikon.

Mikäli haluat tuotteen normihintaa halvemmalla, niin tilausaika on noin. 3-4 viikkoa.

Kysele erikseen alehintaa, jos hitaampi kuljetus ei sinua haittaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Langaton ovisilmäkamera SW-3504”