);

Turvapuhelin – Hälytysjärjestelmä – Valvontalaite

199,00 

Kuukausimaksuton kodin turvalaite!

Varsinkin iäkkäämmät henkilöt ja pyörätuolissa olevat ihmiset saatavat kokea turvatomuuta ollessaan kotona. Käy myös perinteisenä varashälyttimenä.
Tämän muunneltavan turvapuhelimen käytäminen on yksinkertaista, vain ranneke nappia painamalla saat hälytetyä avun ja voit olla turvallisin mielin.

Laite on laajennettavissa ovi/ikkuna sensorein, liiketunnistimien, palohälyttimien ja valvontakameran kera. Täten se palvelee ikäihmistä turvapuhelimena. Kotia/yritystä varas ja palohälyttimenä, sekä valvonta laiteena molemminpuoleisen puheyhteyden kautta.

Tuotetunnus (SKU): SPHV12 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kuukausimaksuton kodin turvalaite!

Varsinkin iäkkäämmät henkilöt ja pyörätuolissa olevat ihmiset saatavat kokea turvatomuuta ollessaan kotona. Käy myös perinteisenä varashälyttimenä. Tämän muunneltavan turvapuhelimen käytäminen on yksinkertaista, vain ranneke nappia painamalla saat hälytetyä avun ja voit olla turvallisin mielin. Laite on laajennettavissa ovi/ikkuna sensorein, liiketunnistimien, palohälyttimien ja valvontakameran kera. Täten se palvelee ikäihmistä turvapuhelimena. Kotia/yritystä varas ja palohälyttimenä, sekä valvonta laiteena molemminpuoleisen puheyhteyden kautta. Tämä GSM 3G hälytysjärjestelmä on uusin älytuote kodin, hoivasektorin ja yritysten turvallisuutta varten tehty. Uusi kehitynyt järjestelmä tukee 99 turvasensorin liitämistä yhteen. LCD näytöllä ja kosketuspaneelilla. 10 kielen käytäjäystävällinen ohjelmointi. Koti voidaan suojata asettamalla eri turvavyöhykealueet, joita laite valvoo. Kauko-ohjatava ovenavaus mahdollisuus. Kaunis muotoilu ja SOS ja SMS hälytykset mahdollistavat ikäihmisen, vammaisen, yksinasujan turvallisen kotona asumisen. Kauko-ohjatavat hälytyksen asetukset ja sen poistaminen tekevät asumisestasi turvallisen älykodin olit kotona, tai ulkona.

  1. Tämä hälytysjärjestelmä on huippuluokan GSM-hälytysjärjestelmä
  2. 1,7 tuuman TFT-värinäyttö ja kosketusnäppäimistö
  3. Home-turvajärjestelmä, jossa on täysin ohjelmoitava pääyksikkö ja anturit
  4. Keskusyksikköä voidaan asettaa ja hallita APP sovelluksella, tukee IOS / Android puhelimia
  5. Auto-hälytys -toiminto kutsuu ja soittaa enintään 6:een puhelinnumeroon hälytyksen tapahtuessa
  6. Ovi / Ikkuna-sensorit havaitsevat sisääntulijan, tai lähijän.
  7. Liiketunnistimet havaitsevat liikkeet tai toiminnot
  8. Kova ääninenn 85dB Siren, hälytys hälyttää naapurit ja sinut ja estää tunkeilijoita tulemasta.
  9. 10 sekunin automaattinen hälytys sanoma, joka on tallennettu voidaan kuulla puhelimessa hälytyksen yhteydessä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turvapuhelin – Hälytysjärjestelmä – Valvontalaite”