);
Ale!

Tyylikäs Turvapuhelin – Hälytysjärjestelmä

199,00 

Kuukausimaksuton turvapuhelin SOS painikkeella.

Tällä tyylikkäällä turvapuhelimella et erotu turvalaitteen käyttäjäksi vaan se on tyylikäs ja huomiota herättämätön turvalaite/hälytin GSM-ominaisuudella. Laitat vain normaalin sim puhelinkortin turvapuhelimen sisään ja olet turvassa. Yksinkertainen käyttää.

Tuotteeseen voi liittää paniikkihälyttimiä, palohälyttimiä, liiketunnistimia, ovi-ikkuna sensoreita ja valvontakameroita. Tätä turvapalvelua suositellaan kunnille ja yksittäisille ihmisille.

Tuotteiden avulla erityisesti ikäihmiset ja muistisairaat voivat asua turvallisesti ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen pidempään kodissaan omaishoidon tai kotihoidon turvin. Turva ja hoiva-alalla työskentelevät ihmiset hyötyy myös näistä tuotteista. Tämän turvapuhelimen käyttö tulee edulliseksi. Sim. liittymän saa, jopa Eurolla, kun sen sijaan perinteisten turvapuhelimien käyttö maksaa, jopa 40€/KK.

Meillä kaikki tuotteet myydään kertaostolla, ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja.

Laitteisiin voi ohjelmoida erilaisia automaattisia hälytyksiä, esimerkiksi tulipalon syttyessä. Hälytyksen avulla henkilön avuksi yleensä ehditään ajoissa, ennen kuin tapahtuu mitään vakavaa. Lisäksi laitteessa on hätäpainike, jolla laitteen käyttäjä pystyy itse pyytämään apua. Siten laitteet tuovat lisäturvaa myös niiden henkilöiden elämään, jotka sairautensa takia saattavat tarvita nopeasti apua. Palvelun avulla erityisesti ikäihmiset voivat asua turvallisesti ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen pidempään kodissaan omaishoidon tai kotihoidon turviin.

Katsomme oikean tuotteen jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen.

Kuvaus

Tyylikäs Turvapuhelin-Hälytysjärjestelmä SOS-ominaisuuksilla:

Kysy alennusta, jos tarvetta on useammalle yksikölle!

Kuukausimaksuton turvapuhelin SOS painikkeella. 

Turvapuhelin joka käy, niin ikäihmisille, kuin kodin ja yritysten turvaksi.

Turvapuhelimen lisäksi saat paniikkihälyttimen, liiketunnistimen, ovi/ikkunan aukaisu sensorin ja 2 SOS kauko-ohjainta kaupanpäälle.

Saatavilla myös palo ja kaasuhälyttimiä ja videokameroita, jotka kaikki toimii yhdessä tämän laitteen kanssa.

Kaiken lisäksi, ilman kuukausimaksuja.

Huom! Yksityiset ihmiset, palvelutalot, kunnat ja Sote-sektori, nyt saatavilla huomattavat säästöt, verrattuna kuukausimaksullisiin turvapalveluihin.

 

Kuvaus Kuukausimaksuton turvapuhelin SOS painikkeella.

Tällä tyylikkäällä turvapuhelimella et erotu turvalaitteen käyttäjäksi vaan se on tyylikäs ja huomiota herättämätön turvalaite/hälytin GSM-ominaisuudella. Laitat vain normaalin sim puhelinkortin turvapuhelimen sisään ja olet turvassa. Yksinkertainen käyttää.

Tuotteeseen voi liittää paniikkihälyttimiä, palohälyttimiä, liiketunnistimia, ovi-ikkuna sensoreita ja valvontakameroita. Tätä turvapalvelua suositellaan kunnille ja yksittäisille ihmisille. Tuotteiden avulla erityisesti ikäihmiset ja muistisairaat voivat asua turvallisesti ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen pidempään kodissaan omaishoidon tai kotihoidon turvin.

Turva ja hoiva-alalla työskentelevät ihmiset hyötyy myös näistä tuotteista.

Tämän turvapuhelimen käyttö tulee edulliseksi. Sim. liittymän saa, jopa Eurolla, kun sen sijaan perinteisten turvapuhelimien käyttö maksaa, jopa 40€/KK.

Meillä kaikki tuotteet myydään kertaostolla, ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja.

Laitteisiin voi ohjelmoida erilaisia automaattisia hälytyksiä, esimerkiksi tulipalon syttyessä. Hälytyksen avulla henkilön avuksi yleensä ehditään ajoissa, ennen kuin tapahtuu mitään vakavaa. Lisäksi laitteessa on hätäpainike, jolla laitteen käyttäjä pystyy itse pyytämään apua.

Siten laitteet tuovat lisäturvaa myös niiden henkilöiden elämään, jotka sairautensa takia saattavat tarvita nopeasti apua. Palvelun avulla erityisesti ikäihmiset voivat asua turvallisesti ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen pidempään kodissaan omaishoidon tai kotihoidon turviin.

Katsomme oikean tuotteen jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen.

 

Hätäsoitto useisiin ohjelmoitaviin numeroihin. Kaula ja rannekehälytin, molemmat saatavilla.

Entä, jos kaadun?

Turvattu liikkuminen myös omassa kodissa on nyt mahdollista!

 

 

Turvapuhelin lisäominaisuudet, kuten liikesensorit, ovi/ikkunasensorit, palohälyttimet ja valvontakamerat tekävät tästä, myös kodin ja yritysten turva ja seuranta ominaisuuksillaan ylivertaisen tuotteen.

Kaiken lisäksi, ilman kuukausimaksuja.

Huom! yksityiset ihmiset, palvelutalot, kunnat ja Sote-sektori, nyt saatavilla huomattavat säästöt, verrattuna kuukausimaksullisiin turvapalveluihin.

 

Tekniset tiedot:

1. Tällä tyylikkäällä turvapuhelimella et erotu turvalaitteen käyttäjäksi, vaan se on tyylikäs ja huomiota herättämätön turvalaite/ GSM-ominaisuudella.

2.Yksinkertainen käyttää.

3.SOS -toiminto, eli laitteessa on hätäpainike, jolla laitteen käyttäjä pystyy itse pyytämään apua määriteltyihin numeroihin

4.Palvelun avulla ikäihmiset ja muistisairaat voivat asua turvallisesti ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen pidempään kodissaan omaishoidon, kotihoidon turvin.

5. Voi liittää monipuolisia hälytyssensoreita, paniikkihälyttimiä, valvontakameroita ja liiketunnistimia ym;

6.Voi yhdistää 8 kauko-ohjainta, 30 langatonta ilmaisinta (mukaan lukien hätäpainike);